Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

2

3

5

6

12

13

19

20

21

24

25

27

 

 

 

Újabb 300 millió Ft a Tanyafejlesztési Program keretében!

2014.02.10.

Február 7-én reggel 8 órától pályázható a már negyedik alkalommal meghirdetésre kerülő Tanyafejlesztési Program biztosította támogatás. A Program idei pályázatát a pénteken megjelent 7/2014. (II. 6.) VM rendelet szabályozza.
 

 

Az idei programra tanyagazdák igényelhetnek támogatást tanyagazdaságuk fejlesztésére, továbbá tanyai lakosok valósíthatják meg tanyai lakóépületük villamosítását. A támogatásra az Alföld 724 településéről lehet pályázni.

A pályázatokat 2014. február 7-től forráskimerülésig, de legkésőbb 2014. március 10-ig lesz lehetőség benyújtani elektronikus pályázati adatlapon a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) honlapján. Az esetleges forráskimerülés esetén bekövetkező pályázati időszak felfüggesztéséről a Vidékfejlesztési Minisztérium közleményben nyújt tájékoztatást.

Az először 2011-ben meghirdetett, teljes egészében nemzeti forrásból finanszírozott, egyszerű eljárásrenddel működő Tanyafejlesztési Program a Nemzeti Vidékstratégia egyik kiemelt térségi komplex vidékfejlesztési nemzeti programja. Eddigi három éves működése során összesen 963 pályázat részesült pozitív támogatási döntésben, amelyek részére összesen 5,8 milliárd Ft támogatást sikerült megítélni.

A programot szabályozó rendeletet tartalmazó Magyar Közlöny, valamint a pályázati felhívások elérhetőek a www.magyarorszag.hu és a www.nakvi.hu weboldalon.


Forrás: kormany.hu

« Visszalépés
EXP