Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

1

2

3

4

6

7

10

16

17

20

21

23

24

30

 

 

 

4 MILLIÁRD FORINTRA PÁLYÁZHATNAK A KISTELEPÜLÉSEK TURISZTIKAI SZOLGÁLTATÓI

2011.07.15.

Postai úton 2011. augusztus 1-ig nyújthatják be mikro-, kis-vagy középvállalkozások, természetes személyek, nonprofit szervezetek, egyházak és települési önkormányzatok vagy önkormányzati társulások támogatási kérelmeiket turisztikai tevékenységek fejlesztésére, amennyiben a jogosult településeken a kérelem benyújtásának időpontjában székhellyel/telephellyel rendelkeznek.

A falusi és egyéb szálláshelyek, gyermek-és ifjúsági turizmushoz kötődő szálláshelyek és kapcsolódó szolgáltatások fejlesztése, valamint szálláshelyhez nem kötődő szolgáltató tevékenységek (agro-turisztika, lovas turisztika,vadász-horgász turizmus, vízi turizmus stb.) fejlesztése érdekében felmerülő építési munkálatokra, eszközök és berendezési tárgyak beszerzésére, működtetéshez szükséges minősítési eljárás díjára és egyéb járulékos kiadásokra legalább 1 millió Ft, legfeljebb 35 millió Ft támogatás igényelhető.

A támogatás mértéke a hátrányos helyzetű településeken az összes elszámolható kiadás 65%-a, nem hátrányos helyzetű településeken 60%-a. Non-profit szervezet esetén, amennyiben a beruházás közhasznú tevékenységének ellátásához köthető,az elszámolható kiadás 100%-a.

A Körösök Völgye Akciócsoport területéről jogosult települések:

  • Hátrányos helyzetűek: Csárdaszállás, Doboz, Hunya, Kamut,Kardos, Kétsoprony, Murony, Örménykút, Tarhos
  • Nem hátrányos helyzetűek: Békésszentandrás, Csabacsűd,Kondoros,Telekgerendás
  • Külterülettel jogosult települések: Békés, Békéscsaba, Gyomaendrőd,Mezőberény, Szarvas

A kérelmeket elektronikus űrlapon, ügyfélkapun keresztül, vagy postai úton kell benyújtani a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz!

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy amennyiben a kérelem mellékleteként csatolandó dokumentumok a benyújtási időszakon belül nem kerülnek benyújtásra,vagy hiányosak, hiánypótlásra nincs lehetőség!

A támogatási kérelem benyújtásával kapcsolatos részletes szabályokat a 44/2011. (V.26.) Vidékfejlesztési Miniszteri rendelet, a kötelezően használandó formanyomtatványokat és kitöltési útmutatókat a 94/2011. (VI.21.) MVH közlemény  tartalmazza.

http://www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/MK11055.pdf

http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk942011
« Visszalépés
EXP