Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

3

4

5

6

7

9

10

11

13

14

17

18

19

23

24

26

27

28

30

31

 

 

 

A HFS ÉS A LEADER PÁLYÁZATI FELHÍVÁSOK IS MÓDOSULTAK!

2018.06.12.

A Körösök Völgye Vidékfejlesztési Egyesület közgyűlése 2018. május 15-én módosította az Egyesület Helyi Fejlesztési Stratégiáját.

A főként technikai jellegű változásoknak köszönhetően a LEADER pályázati felhívások szélesebb körben elérhetőek és rugalmasabb feltételek szerint megvalósíthatóak!

Talán a legfontosabb módosítás, hogy mostantól természetes személyek is pályázhatnak a turisztikai szolgáltatások fejlesztése és a nem mezőgazdasági termelő tevékenységek, illetve szolgáltatások fejlesztése témájú felhívások keretében, továbbá a visszavont VP6-6.2.1-16 kódszámú "kisdiverz" pályázatra kérelmet benyújtók is jogosulttá váltak a támogatás igénylésre. Szintén pozitív feltétel, hogy a nem mezőgazdasági termelő tevékenységek és üzleti szolgáltatások fejlesztése témájú pályázati felhívásra a teljes HACS tervezési területén székhellyel/telephellyel/fiókteleppel rendelkező mikro-vállalkozások jelentkezhetnek és induló vállalkozások is támogathatóak!

Az új HFS honlapunk Stratégia menüpontjából letölthető, a felhívás módosítások listáját az alábbi változásjegyzékek tartalmazzák.

 

 

VÁLTOZÁSJEGYZÉK_3_TURISZTIKA

VÁLTOZÁSJEGYZÉK_3_HELYI TERMÉK

VÁLTOZÁSJEGYZÉK_4_ÜZLETISZOLGÁLTATÁS

VÁLTOZÁSJEGYZÉK_2_VIDÉKIÖRÖKSÉG

VÁLTOZÁSJEGYZÉK_2_KÖZÖSSÉGITEREK

VÁLTOZÁSJEGYZÉK_2_PROGRAMOKKÉPZÉSEK

 

 

« Visszalépés
EXP