Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

1

2

3

4

6

7

10

16

17

20

21

23

24

30

 

 

 

A KÖZÖS AGRÁRPOLITIKA REFORMJA – TÁRSADALMI VITA

2010.05.05.

Ezúton ajánljuk a Kedves Olvasók figyelmébe Pásztohy András miniszteri biztos Úr levelét a Közös Agrárpolitika jövőjéről indított társadalmi vitáról.

Tisztelt Cím!

A Közös Agrárpolitika változását megalapozó társadalmi vitát a következő szavakkal nyitotta meg 2010. április 12-én, Dacian Ciolos, az Európai Unió Mezőgazdaságért és Vidékfejlesztésért felelős biztosa:

„A közös agrárpolitika nem csak a szakemberekre tartozik: ehhez a szakpolitikához minden európainak köze van. Meg kell hallgatni az európai polgárok véleményét, időt kell szánni valamennyi társadalmi szereplő ötleteinek és elvárásainak begyűjtésére.”

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat a társadalmi vitához egy központi információs és vélemény-nyilvánítást lehetővé tévő felülettel járul hozzá, mely a www.mnvh.eu/kapreform oldalon érhető el.

A vitában résztvevők véleményét, melyet a kérdőív kitöltésével, az MNVH honlapján történő szavazással, valamint az MNVH e-mail címére küldött üzenettel fogalmazhatnak meg, 2010. június 3-ig továbbítjuk az EU Bizottsága részére.

Kérjük, hogy az Ön által ismert, a vitában érdekelt társadalmi partnereket, szakmai szervezeteket, magánszemélyeket, és vállalkozásokat értesítse a Közös Agrárpolitika vitájában való részvétel fenti lehetőségéről.

Köszönettel,

Pásztohy András
az MNVH Főtitkára

2010-05-03., Budapest


« Visszalépés
EXP