Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

3

4

5

6

7

9

10

11

13

14

17

18

19

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

A vidéki Európa - FOTÓPÁLYÁZAT

2012.04.10.

Az Európai Vidéki Hálózat izgalmas fotóversenyt kezdeményezett az európai Helyi Akciócsoportok részére, melyen a Körösök Völgye Akciócsoport is szeretne részt venni.

Az „Images of Rural Europe” (A vidéki Európa) kezdeményezés célja, hogy támogassa az európai vidék fejlődését. A fotópályázatra olyan képeket várnak, amelyek a mai európai vidéki életet tükrözik. A győztes fotókból kiállítás nyílik a brüsszeli Berlaymont épületnél 2012. június 22. és július 10. között. Továbbá, a nyertes fotósokat és a Helyi Akciócsoportokat (HACS-okat) meghívják a 2012. június 27-i díjátadó ünnepségre,ahol jelen lesz Dacian Ciolos Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Biztos.

Ezt követően a fotók európai vándorkiállításon vesznek részt és a képeket megjelentetik egy keménykötésű kiadványban még ebben az évben.

Az „Images of Rural Europe” (A vidéki Európa) fotópályázat nyitva áll minden profi és amatőr fotós előtt, aki valamelyik EU tagállam lakosa. Minden pályázó bármennyi fotóval pályázhat, azonban csak a HACS-ok jogosultak a fotók feltöltésére a megadott weboldalon: www.ruralimages.eu.

Biztatunk mindenkit, aki szeretné, hogy az általa készített, a Körösök völgyét bemutató fénykép bejárja Európát, küldje meg pályaművét a korosokvolgye@invitel.hu e-mail címre, vagy elektronikus adathordozón az 5600 Békéscsaba, Pf.: 142. levélcímre, esetleg ügyfélszolgálati irodánkban adja át munkaszervezetünk munkatársainak, legkésőbb 2012. május 2-ig!

A fényképek mérete legalább 5Mb, felbontásuk legalább 300dpi. A versenyzőknek a fényképek mellé eredeti, aláírással hitelesített nyilatkozatot is csatolniuk kell, melyben kijelentik, hogy a nevezett fotók a saját  termékeik, azokat a Helyi Akciócsoport és az Európai Vidéki Hálózat a fotópályázat nevezési eljárásában, illetve kiválasztás esetén az Európai Bizottság a vándorkiállításhoz felhasználhatja! A nyilatkozaton szerepeltetni kell továbbá a pályázó adatit (név, cím, személyi igazolvány szám, vagy azonosításra alkalmas szám, elérhetőség).

A fotókat 6 kategóriában várjuk: Rural People (vidéki emberek), Rural Environment (vidéki környezet), Rural Employment (vidéki foglalkoztatás), Rural Diversity (vidéki sokszínűség), Rural Youth (vidéki ifjúság), The Spirit of LEADER (a LEADER lényege). A beérkezett képekből az Akciócsoport döntéshozó testülete választja ki a legjobbakat (kategóriánként legfeljebb 3 db-ot), melyek a www.ruralimages.eu weboldalon feltöltésre kerülnek. A bírálatról minden nevezőnek értesítést küldünk.

A versennyel kapcsolatos kérdéseiket a korosokvolgye@invitel.hu email címen tehetik fel.

 


« Visszalépés
EXP