Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

1

2

3

4

6

7

10

16

17

20

21

23

24

30

 

 

 

AUGUSZTUS 31-IG JELENTKEZHETNEK KIÁLLÍTÓK AZ OMÉK-ra

2019.08.08.

A kétévente megrendezésre kerülő Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) közel százezer látogatót vonz minden alkalommal, ez várhatóan idén sem lesz másképp.

A 79. OMÉK 2019. szeptember 26-29. között kerül megrendezésre a budapesti Hungexpo területén. Az esemény 40 ezer négyzetméteren biztosít megjelenést a kiállítóknak.

 

Jelentkezhetnek:

  • kistermelők,
  • őstermelők,
  • családi gazdálkodók,
  • kis- és középvállalkozások, valamint
  • nagyüzemi agrár- és élelmiszeripari cégek is

Kistermelők számára a termékek árusítására is van lehetőség!

 

A jelentkezési lapok és minden egyéb tudnivaló az alábbi linken elérhető:
https://omek.amc.hu/kiallitonak-jelentkezem/


A jelentkezési lapokat e-mailben az omek.info@amc.hu e-mail címre, vagy postai úton az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. 1253 Budapest Pf.66. címre kell eljuttatni, legkésőbb 2019. augusztus 31-ig.


Az OMÉK első napja egyben szakmai nap lesz a kiállítók és szakmai látogatók számára. Kiemelt üzenet a fiatalítás, a generációváltás, de foglalkoznak majd élelmiszertechnológiai és -biztonsági kérdésekkel is.

A szakmai konferenciák tematikái olyan aktuális agrárgazdasági témák köré csoportosulnak, mint az élelmiszerfeldolgozóipar kihívásai, az agrárdigitalizáció, a klímaváltozás mezőgazdaságra gyakorolt hatásai, az öntözés fejlesztési lehetőségei, az állattartás körülményeiben tapasztalható változások és ezekhez való alkalmazkodási lehetőségek.

 

 

« Visszalépés
EXP