Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

3

4

5

6

7

9

10

11

13

14

17

18

19

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

AUGUSZTUS 7-IG LEHET PÁLYÁZNI A TANYAPROGRAMRA!

2013.07.09.

Augusztus 7-ig lehet pályázatot benyújtani a Nemzeti Tanyafejlesztési Program 2013. évi kiírására a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési elektronikus felületén keresztül.
 

Idén a települési és térségi fejlesztések, villany nélküli tanyák lakóépületének alapvető villamosenergia-ellátását biztosító egyéni fejlesztések, valamint tanyagazdaságok indításának vagy fejlesztésének csekély összegű (de minimis) támogatására lehet pályázni.

 

 

Az elektronikus benyújtáskor a pályázónak név és jelszó alapján be kell jelentkeznie az elektronikus kitöltő felületre, majd ki kell töltenie az elektronikus adatlapot. (Ez utóbbit több lépésben is megteheti folyamatos mentés mellett.) Ha a pályázó a pályázati adatlapkitöltését befejezte, azt véglegesítenie kell. (Ezt követően a bevitt adatok változtatására már nincs lehetőség!) A véglegesítés után a pályázónak az adatlapot három példányban ki kell nyomtatni, minden példányt el kell látni cégszerű aláírással, majd az egy eredeti és két másolati példányban kiállított kötelező mellékletekkel, vagy a bizonyító iratokkal együtt a végső határidőt követő öt naptári napon belül, vagyis legkésőbb 2013. augusztus 12-ig a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet, 1223 Budapest, Park u. 2. címre egy zárt borítékban, igazolható módon, tértivevényes ajánlott küldeményként kell elküldeni. A pályázónak a két másolati példány közül az egyik lapjait külön kell hagynia, nem kell azokat sem összetűznie, sem összefűznie.

 

 

A pályázónak az elektronikus pályázati adatlapot legkésőbb 2013. augusztus 7. 23 óra 59 percig véglegesítenie kell az elektronikus kitöltő felületen.

 

A pályázat benyújtásához szükséges nyilatkozatok formanyomtatványon elérhetők az elektronikus kitöltési felületen. Ezen nyilatkozatok az adatlap kitöltését, majd véglegesítését követően lesznek kinyomtathatók.

A részletes feltételeket az 56/2013. (VI.29.) VM rendelet és a lenti linken elérhető pályázati felhívások tartalmazzák.

http://www.nakvi.hu/app/tanya/index_main.php

« Visszalépés
EXP