Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

3

4

5

6

7

9

10

11

13

14

17

18

19

23

24

26

27

28

30

31

 

 

 

ELEKTRONIKUSAN IS BE LEHET NYÚJTANI A KIFIZETÉSI KÉRELMEKET

2010.10.11.

Tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 154/2010. (X.05.) számú közleménye értelmében az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program III. tengely nem horizontális jogcímei (Falumegújítás – és fejlesztés; Vidéki örökség megőrzése; Mikro-vállalkozások létrehozása és fejlesztése; Turisztikai tevékenységek ösztönzése) keretében támogatott kérelmekhez tartozó kifizetési kérelmeket elektronikus űrlapkitöltő szolgáltatás segítségével előállított elektronikus űrlapon, ügyfélkapun keresztül is be lehet nyújtani. A benyújtáshoz tehát egyidejűleg MVH regisztrációs szám és ügyfélkapus hozzáférés szükséges!

A közleményt és a benyújtáshoz szükséges segédletet az alábbi linkre kattintva tölthetik le:

http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk1542010

Munkaszervezetünk készséggel áll Ügyfeleink rendelkezésére, amennyiben a kifizetési kérelem benyújtást meghatalmazott útján kívánják teljesíteni, vagy az űrlap kitöltéséhez segítségre van szükségük. (Más személy meghatalmazására jellemzően akkor lehet szükség, ha az ügyfél szervezet, így ügyfélkapus hozzáféréssel nem rendelkezik.)

Amennyiben munkatársainkat bíznák meg meghatalmazás alapján a kérelmek benyújtásával,  kérjük előzetesen szíveskedjenek időpontot egyeztetni az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Apáti Mariann: 66-430-355; 20-501-0143; apati@invitel.hu.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy munkatársaink meghatalmazásához ügyfeleinknek rendelkezniük kell egy, az MVH-tól kapott jelszóval! A jelszó igénylése (amennyiben még nem áll rendelkezésre) az MVH kirendeltségein formanyomtatványon, postai úton, vagy személyesen lehetséges.

Kérjük, hogy a meghatalmazás alapján történő kérelem benyújtási igényüket legkésőbb 2010. október 28-án (csütörtök) de. 10 óráig jelezzék felénk, s ezen időpontig a szükséges jelszó meglétéről is gondoskodni szíveskedjenek!

« Visszalépés
EXP