Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

3

4

5

6

7

9

10

11

13

14

17

18

19

23

24

26

27

28

30

31

 

 

 

FELÜLVIZSGÁLAT ALATT A HELYI VIDÉKFEJLESZTÉSI STRATÉGIA - HIRDETMÉNY

2011.02.09.

2011. február 7. és 2011. április 20. között kerül sor a „Sokszínű természet, sokszínű társadalom a Körösök Völgyében” c. Helyi Vidékfejlesztési Stratégia felülvizsgálatára.

A felülvizsgálat célja, hogy a 2008-ban elfogadott dokumentumba beépítésre kerüljenek az azóta végbement gazdasági, társadalmi változások, valamint a LEADER program végrehajtására vonatkozó egyéb feltételek változásai és a forrásallokációban is tükröződő célrendszer prioritásainak lehetséges módosulása miatt indokolt változtatások.

A felülvizsgálat érinti a Stratégiában megfogalmazott jövőképet, a főbb célkitűzéseket és a konkrét intézkedéseket.

A következő másfél hónapban a térség civil szervezetei, vállalkozásai, önkormányzatai és a lakosság az általunk szervezett fórumokon és ügyfélszolgálati irodánkban személyesen oszthatják meg velünk észrevételeiket, javaslataikat a Stratégia egyes részeivel/egészével kapcsolatosan, de elektronikus úton is eljuttathatják hozzánk véleményüket.

Újra várjuk a megvalósítani tervezett projekt ötleteket is (2011. március 15-ig), melyek az Akciócsoport és az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Irányító Hatóságának jóváhagyását követően beépülhetnek a Stratégiába!

A HVS „általános” felülvizsgálatára 2011. március 18-ig kerül sor, a folyamat legvégén, a tervek szerint 2011. április második felében pedig a konkrét (LEADER) célterületek jóváhagyása és pályázati felhívás keretében történő közzététele is megtörténik.

Akciócsoportunk a felülvizsgálattal kapcsolatos valamennyi technikai információt, szakmai háttéranyagot, aktuális hírt és tudnivalót elérhetővé tesz a DOKUMENTUMTÁR-ban.

« Visszalépés
EXP