Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

3

4

5

6

7

9

10

11

13

14

17

18

19

23

24

26

27

28

30

31

 

 

 

HÁROM PROJEKTÖTLETI FELHÍVÁS JÚNIUSBAN!

2014.06.04.

Június 1-jétől újra lehet projektötleteket benyújtani az Magyar Nemzeti Vidéki Hálózathoz! A Hálózat három témában – ismeretátadás, rendezvények szervezése, valamint kiadványok készítése és sokszorosítása – adott ki felhívást.

 

A projektötleteket június 1. és június 20. között lehet benyújtani. A közbeszerzési eljárás életbe lépése miatt valamennyi projektötleti felhívás eljárásrendje módosult, így a korábbihoz képest változtak a felhívások szövegei is. A felhívások és a kitöltendő dokumentumok a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat honlapján a vízszintes menüsorban található Projektötleti felhívások menüpontban érhetők el.

Projektötletet továbbra is csak előzetesen nyilvántartásba vett szervezet vagy személy nyújthat be a Hálózat felé. Az előzetes nyilvántartásba vételi kérelmet minden hónap első teljes hetében, a nyár első hónapjában június 2-től június 9-e éjfélig nyújthatják be a lehetséges jövőbeni partnerek. Részletek az MNVH honlapján az Előzetes Nyilvántartásba Vétel menüpontban találhatók.

Az előzetes nyilvántartásba vétel előfeltétele a regisztráció. Regisztrálni bármikor lehet, és mindössze néhány percet vesz igénybe. Ha regisztrálni szeretne, kattintson az MNVH honlapján legfelül a Regisztráció linkre!

 

Forrás: NAKVI

« Visszalépés
EXP