Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

2

4

5

10

12

15

16

18

19

23

25

26

29

30

31

 

 

 

Hírek

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

2018.07.03.

Az Egyesület új adatkezelési szabályzata értelmében 2018 májusától hírlevelünk megjelenéséről csak azon ügyfeleink, partnereink részére áll módunkban értesítést küldeni, illetve egyéb információs, tájékoztató, partnerkereső leveleinket, programajánlóinkat megküldeni, akik ehhez és az Egyesület részére a szükséges adatkezeléshez kifejezett hozzájárulásukat adják!

A fenti szolgáltatások továbbra is térítésmentesen érhetőek el, azonban igénylésükhöz regisztráció/feliratkozás szükséges, melyet az alábbi linkre kattintva könnyedén megtehetnek.


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

 

» Tovább

A HFS ÉS A LEADER PÁLYÁZATI FELHÍVÁSOK IS MÓDOSULTAK!

2018.06.12.

A Körösök Völgye Vidékfejlesztési Egyesület közgyűlése 2018. május 15-én módosította az Egyesület Helyi Fejlesztési Stratégiáját.

A főként technikai jellegű változásoknak köszönhetően a LEADER pályázati felhívások szélesebb körben elérhetőek és rugalmasabb feltételek szerint megvalósíthatóak!

Talán a legfontosabb módosítás, hogy mostantól természetes személyek is pályázhatnak a turisztikai szolgáltatások fejlesztése és a nem mezőgazdasági termelő tevékenységek, illetve szolgáltatások fejlesztése témájú felhívások keretében, továbbá a visszavont VP6-6.2.1-16 kódszámú "kisdiverz" pályázatra kérelmet benyújtók is jogosulttá váltak a támogatás igénylésre. Szintén pozitív feltétel, hogy a nem mezőgazdasági termelő tevékenységek és üzleti szolgáltatások fejlesztése témájú pályázati felhívásra a teljes HACS tervezési területén székhellyel/telephellyel/fiókteleppel rendelkező mikro-vállalkozások jelentkezhetnek és induló vállalkozások is támogathatóak!

Az új HFS honlapunk Stratégia menüpontjából letölthető, a felhívás módosítások listáját az alábbi változásjegyzékek tartalmazzák.

 

» Tovább

MEGJELENT A 2018. ÉVI "HUNGARIKUM" PÁLYÁZAT

2018.05.10.

Megjelent a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására kiírt HUNG-2018 kódjelű, 223 millió forint keretösszegű pályázati felhívás három célterületre.

 

» Tovább

MÉG ELÉRHETŐEK A LEADER PÁLYÁZATI FORRÁSOK!

2018.05.09.

A Körösök Völgye Vidékfejlesztési Egyesület illetékességi területén meghirdetett LEADER pályázati felhívásokra folyamatosan nyújthatóak be támogatásigénylések az alábbi témakörökben:


falusi és aktív turisztikai szolgáltatások - kivéve szálláshely - fejlesztése (pl. falusi vendégasztal, eszközkölcsönző, vadászház, horgásztanya stb.)
élelmiszeripari és/vagy kézműipari termékek előállítása és értékesítése (pl. húskészítmények, tejtermékek, mézek, lekvárok, gyógynövény, szőttesek, kosáráru, faáru stb.)
nem mezőgazdasági termelő tevékenység és szolgáltatások fejlesztése (pl. asztalos műhely, varroda, autószerelő műhely, fodrász, kiskereskedelmi egység stb.)
örökségvédelem (helyi és műemléki védettséget élvező épületek felújítása, tájházak, gyűjtemények, kézműves műhelyek fejlesztése, természeti területek rehabilitációja stb.)
közösségi terek kialakítása, önkéntes tevékenységek támogatása (állatmenhelyek, sportpályák, külső-belső közösségi terek, rendezvényterek fejlesztése stb.)
szemléletformáló programok, képzések szervezése és lebonyolítása.

 

» Tovább

Az Év Tanyája 2018

2018.05.07.

A Földművelésügyi Minisztérium idén második alkalommal hirdetett pályázatot „Az Év Tanyája” díj elnyerésére.

A felhívásra ezúttal négy kategóriában lehet jelentkezni:

  • Az Év Tanyagazdasága
  • Az Év Hagyományőrző Tanyája
  • Az Év Határon Túli Tanyája
  • Az Év Tanyája Közönségdíja (voksolni a későbbiekben meghirdetett internetes oldalon lehet.)

A pályázatokra 2018. július 31-ig lehet jelentkezni kizárólag elektronikus úton az azevtanyaja@fm.gov.hu e-mail címen. Erre a címre várják a pályázók pályázattal kapcsolatos kérdéseit is.
A pályázati felhívás a
Nemzeti Vidékstratégia honlapján a Tanyafejlesztési Program menüpontalatt érhető el.

forrás: www.kormany.hu

 

» Tovább

Archívum

» További hírek
EXP