Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

4

12

13

14

18

19

21

24

25

26

27

28

29

 

 

 

Hírek

NÉPI ÉPÍTÉSZETI PROGRAM - OKTÓBER 9-IG LEHET BENYÚJTANI AZ ELSŐ PÁLYÁZATOKAT!

2017.09.12.

A népi építészeti emlékek és a műemléki értéket képviselő, védelem alatt álló vidéki épített örökség elemeinek megóvására, helyreállítására és megőrzésére felhívást tett közzé a Lechner Tudásközpont.

A Népi Építészeti Program keretében a 2017. január 1. és 2018. május 31. között megvalósuló tevékenységek támogatására 300 millió forint áll rendelkezésre.

A támogatás alsó határa 2 millió forint, a legnagyobb kiosztható összeg értéke 20 millió forint, intenzitása 50%.

A támogatás közhiteles műemléki nyilvántartásban szereplő, vagy helyi védelem alatt álló népi építészeti emlékekre vehető igénybe, épületenként csak egy kérelem nyújtható be.

 

» Tovább

PÁLYÁZAT GÁZKONVEKTOROK CSERÉJÉRE

2017.08.22.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 1,5 milliárd forint összegű támogatási felhívást jelentetett meg az Otthon Melege Program keretében földgáz üzemű konvektorok cseréjéhez.

A támogatás maximális mértéke az elszámolható bruttó költségek 80%-a, de maximum 500.000,- Ft. 

A pályázatokat 2017. szeptember 21-én 8 órától, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig lesz lehetőség benyújtani, elektronikus úton, ügyfélkapus regisztrációt követően.

A felhívás, az útmutató és annak mellékletei elérhetőek a https://konvektor2017.nfsi.hu portálon.

 

» Tovább

PÁLYÁZAT KKV-K MUNKAHELYTEREMTŐ BERUHÁZÁSAINAK TÁMOGATÁSÁRA

2017.08.08.

10 milliárd forint összegű nyílt pályázatot hirdetett a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására (NFA-2017-KKV) a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM). 

A program segítségével a vállalkozások többek között új eszközöket, gépeket szerezhetnek be, a támogatási összeget ingatlanvásárlásra vagy bérleti díjakra is fordíthatják.

A pályázat részleteiről a Békés Megye Kormányhivatal 2017. augusztus 15-i fórumán is hallhatnak. A programra 2017. augusztus 11-ig lehet regisztrálni.

» Tovább

PÁLYÁZAT A KÖRNYEZETTUDATOSABB LAKOSSÁGI HULLADÉKGYŰJTÉSÉRT

2017.08.08.

A hulladékgazdálkodással kapcsolatos lakossági szemléletformálásra, a környezettudatos gondolkodás erősítésére írt ki pályázatot a Földművelésügyi Minisztérium.

 

Támogatható tevékenységek:

  • a szelektív hulladékgyűjtés népszerűsítésével  
  • a hulladékok keletkezésének megelőzésével
  • a hulladékká vált anyagok újrahasznosításával illetve újrahasználatával kapcsolatos

projekt (pl. workshop, kiállítás, szakmai tájékoztató fórum, konferencia, vetélkedő/ tanulmányút/kiadvány), mely a környezeti nevelésre, környezettudatosság erősítésére irányul.

» Tovább

TÁRSADALMI EGYEZTETÉSEN A LEADER PÁLYÁZATI FELHÍVÁS TERVEZETEK!

2017.07.31.

Az egyes Operatív Programok Irányító Hatóságai számára előírt kötelezettségeknek megfelelően, a Körösök Völgye LEADER Helyi Akciócsoport is társadalmi egyeztetésre bocsájtja pályázati felhívásai tervezetét.

A már megszokott eljáráshoz képest azonban mindenképpen kedvezőbb, hogy az előírt 10 napos véleményezési határidő helyett egyesületünk 20 napon keresztül biztosítja a hozzászólás, javaslattétel lehetőségét, e mellett pedig a felhívások mellékleteinek tervezetei is megismerhetőek.

Az észrevételeket a korosokvolgye@invitel.hu címen vagy weboldalunk Fórumán várjuk!

 

» Tovább

Archívum

2017.04.27.

» További hírek
EXP