Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

3

4

5

6

7

9

10

11

13

14

17

18

19

23

24

26

27

28

30

31

 

 

 

LEADER: PÁLYÁZNI CSAK ELEKTRONIKUSAN LEHET!

2011.09.12.

Felhívjuk Ügyfeleink és az Érdeklődők figyelmét, hogy a 2011-es LEADER pályázati felhívás keretében a HBB által támogatott projekt adatlappal rendelkező ügyfelek CSAK ELEKTRONIKUSAN nyújthatják be pályázataikat 2011. szeptember 30 - október 31. között. A beadáshoz "Ügyfélkapus" hozzáférés és MVH regisztrációs szám egyidejű megléte szükséges!

A beadás lehetséges esetei:

 - saját ügyfélkapuval és MVH regisztrációs számmal rendelkező természetes személy ügyfél maga nyújtja be saját pályázatát;
 - saját ügyfélkapuval nem, de MVH regisztrációs számmal és jelszóval rendelkező természetes személy vagy cég, szervezet besorolású ügyfél technikai közreműködő vagy meghatalmazott útján nyújtja be pályázatát. (Cég, szervezet besorolású pályázók esetén csak ezen eljárás alkalmazandó.)

A kizárólagos elektronikus beadás miatt tehát az ügyfeleknek - akár saját maguk, akár megbízottjaik nyújtják be a pályázatokat - és a megbízottaknak, amennyiben még nem rendelkeznek MVH regisztrációs számmal, mindenképpen igényelniük kell azt, lehetőleg minél hamarabb. A vonatkozó G0001-11-1 jelű nyomtatványt a Hivatal www.mvh.gov.hu weboldala "Ügyfélnyilvántartás" menüpontjából tölthetik le.

Az ügyfélkapus hozzáférés a lakóhely/tartózkodási hely szerinti okmányirodában, személyesen igényelhető.

Figyelem! Az elektronikus felületre történő belépés akkor lehetséges, ha az ügyfél egyes nyilvántartási rendszerekben megadott adatai megegyeznek. Ha pl. az ügyfélkapun az ügyfél az Arany János utca 21. szám alatt lakik, akkor az MVH regisztrációs lapon is pontosan ezt kell feltüntetnie, nem megfelelő, ha csak Arany 21-ként adja meg címét.

Ha az ügyfél technikai közreműködőt vagy meghatalmazottat bíz meg a benyújtással, az MVH regisztrációs szám mellé elektronikus jelszót kell igényelnie! A jelszó igényléshez szükséges G 946 jelű nyomtatvány a www.mvh.gov.hu weboldal "Ügyfélnyilvántartás" menüpontjából tölthető le.

A meghatalmazásokat a pályázatok benyújtását megelőzően 20 nappal rögzíteni kell az elektronikus felületen, illetve papír alapon meg kell küldeni az MVH-nak. Ha például a pályázat benyújtásának tervezett időpontja 2011. október 28., a meghatalmazással kapcsolatos adminisztratív feladatokat 2011. október 8-ig kell elvégezni.

A tudnivalókról részletesen az alábbi dokumentumból tájékozódhatnak:

technikai_kozremukodes_es_meghatalmazas« Visszalépés
EXP