Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

3

4

5

6

7

9

10

11

13

14

17

18

19

23

24

26

27

28

30

31

 

 

 

LEADER TÁMOGATÁSBÓL ÚJULT MEG A CSABACSŰDI SPORTPÁLYA ÖLTÖZŐJE

2020.03.25.

Csabacsűd Nagyközség Önkormányzata konzorciumi partnerével, a Csabacsűdi Gyermek Labdarúgó Sportegyesülettel nyújtott be pályázatot a Körösök Völgye Vidékfejlesztési Egyesület Helyi közösségi kezdeményezések megvalósítását, sportolást, szabadidős kikapcsolódást, társadalmi nevelést szolgáló komplex projektek támogatása c. pályázati felhívására.

A támogatási kérelem a Helyi Bíráló Bizottság döntése alapján 2019 tavaszán 10 millió Ft támogatásban részesült, mely összeget a projektgazdák további 1,7 millió Ft önerővel egészítettek ki.

A projekt keretében kicserélték a csabacsűdi sportpálya öltözőjének valamennyi kültéri nyílászáróját, sor került az épület homlokzatának utólagos hőszigetelésére, a beltérben hűtő-fűtő klímaberendezések beszerelésére, melyek áramellátását az újonnan kiépített 5kW-os napelem rendszer biztosítja.

A költséghatékony és környezetkímélő üzemeltetést szolgáló korszerűsítés mellett megújult a hazai csapat öltözőjének berendezése is, a beruházás kiegészítéseként pedig a település iskolásai és senior sportolói részére több sportprogram szervezését is vállalták a projektgazdák.

A felújított épület átadására március elején került sor, ahol elhangzott, a településen ez már a sokadik sporthoz kapcsolódó fejlesztés.

Mi tesszük hozzá; remek kiegészítése a csabacsűdi focipálya 2012-ben szintén LEADER támogatásból finanszírozott infrastrukturális fejlesztésének.


A projekt megvalósításához ezúton is gratulálunk!

 

(Fotó: newjsag.hu)
 

« Visszalépés
EXP