Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

3

4

5

6

7

9

10

11

13

14

17

18

19

23

24

26

27

28

30

31

 

 

 

MÁJUS 19-ÉN DÖNT AZ AKCIÓCSOPORT A STRATÉGIA ELFOGADÁSÁRÓL

2011.05.12.

Utolsó állomásához érkezett a Körösök Völgye Akciócsoport Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájának 2011. évi felülvizsgálata.


A kijelölt fő célkitűzések, a megfogalmazott intézkedések és a beérkezett projekt ötletek alapján a megválasztott tervezői csoport összeállította a csoport fejlesztési tervét és az annak keretében ez év nyarán megnyíló LEADER célterületeket. E célterületeket az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal kisebb módosításokkal jóváhagyta.


A felülvizsgált dokumentum és a LEADER célterületek elfogadásáról az Akciócsoport  teljes tagságának részvételével megtartásra kerülő Taggyűlés dönt, melyre 2011. május 19-én (csütörtök) du. 16 órától kerül sor a Körös-Szögi Kistérségi Iroda első emeleti tárgyalótermében (5540 Szarvas, Kossuth u. 19.).

A taggyűlés témái:

-a LEADER célterületek elfogadása;

-a Helyi Vidékfejlesztési Stratégia elfogadása;

-tájékoztató a mikro-vállalkozások és a turisztikai tevékenységek fejlesztésére 2011-ben igénybe vehető támogatási lehetőségekről;

-tájékoztató a LEADER típusú fejlesztésekre 2011-ben igénybe vehető támogatási lehetőségekről (Ki, milyen célból, milyen feltételekkel, mekkora összegben igényelhet támogatást? Hogyan lehet benyújtani a pályázatokat? Milyen dokumentumokat kell mellékletként csatolni? stb.).


 Az elkészült Helyi Vidékfejlesztési Stratégia, a célterületeket tartalmazó táblázat, valamint a felülvizsgálatával kapcsolatos valamennyi technikai információ, szakmai háttéranyag, aktuális hír és tudnivaló letölthető a DOKUMENTUMTÁR menüpontból, vagy elektronikus úton megkérhető a munkaszervezet munkatársaitól.

 


« Visszalépés
EXP