Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

3

4

5

6

7

9

10

11

13

14

17

18

19

23

24

26

27

28

30

31

 

 

 

MEGÚJULT A SZARVASI IFJÚSÁGI TÁBOR

2014.04.04.

A Szarvasi Gyermekélelmezési Nonprofit Kft. 2013 nyarán nyújtott be pályázatot a települési önkormányzat tulajdonában lévő, az Erzsébet ligetben található Ifjúsági Tábor fejlesztésére a Körösök Völgye Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület LEADER Helyi Akció Csoporthoz.

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap LEADER - Közösségi célú fejlesztés jogcím keretében a pályázat 14,6 millió forint támogatásban részesült, melyet a Társaság az ifjúsági tábor felújítására fordított.

Ennek keretében megújultak a férfi és a női tusolók, gyakorlatilag minden ki lett cserélve a wc-kben, ill. új ajtók kerültek a régiek helyére. A tábor 20 db faházának teteje, a felülvilágítók, a berendezések és a nyílászárók is cserére került. A parkba új kerti bútorokat vásároltak, ill. kicserélték a gyermekmedence korlátját is.

A beruházást csütörtökön délben mutatták be a közönségnek és a fenntartó önkormányzat jelen levő tagjainak. Köszöntőt mondott Babák Mihály polgármester, ill. Hodálik Pál, a Körösök Völgye Vidékfejlesztési Egyesület elnöke mutatta be a LEADER-közösséget és tevékenységüket. Dankó Béla, a térség országgyűlési képviselője elárulta, szívesen jött el, de nem csak azért, mert szép környezetben lehet, hanem mert elsős gimis korában, a nyári szünetben ez volt az első munkahelye.


Forrás: newjsag.hu

 

« Visszalépés
EXP