Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

1

2

3

4

6

7

10

16

17

20

21

23

24

30

 

 

 

MEGJELENTEK A NEA 2017-ES SZAKMAI PÁLYÁZATAI!

2017.01.03.

A Nemzeti Együttműködési Alap Kollégiumai megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet civil szervezetek szakmai programjának támogatására.


A támogatás a civil szervezet szakmai programjaihoz kapcsolódó tevékenységek (a magyarországi civil szervezetek jelenlétének biztosítása, hazai és határon túli rendezvényeken, fesztiválokon történő részvétel, nemzetközi tagdíjak rendezése, európai integrációt elősegítő programok, civil szférával kapcsolatos tudományos kutatások, monitoring tevékenység és nyilvántartási feladatok, civil szférával kapcsolatos szolgáltató, tanácsadó, oktatási, fejlesztő, segítő, illetve esélyegyenlőséget és akadálymentességet elősegítő tevékenység és intézmények, civil szférát bemutató kiadványok, elektronikus és írott szakmai sajtó, civil érdek-képviselet) biztosítására fordítható.

Figyelem! A támogatott tevékenységek által elérendő célok/érintett témák köre kollégiumonként eltérő, illetve egyes témák a tavalyi évhez képest más kollégiumhoz kerültek!  


Pályázat benyújtására jogosultak azok az alapítványok, egyesületek és szövetségek, amelyek:

  • regisztráltatják magukat az EPER-ben (Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer) vagy a FAIR-ben (Fejlesztéspolitikai Adatbázis és Információs Rendszer);
  • jogerős bírósági nyilvántartásba vételük a pályázat benyújtását megelőző évben megtörtént.

Az elnyerhető támogatás összegének mértéke kollégiumonként változó, 100 000,- és 3 000 000,- Ft között lehet.


A pályázatokat kizárólag elektronikus úton, az EPER vagy FAIR rendszerben, kollégiumonként eltérő időpontban, legkésőbb 2017. február 1 - 7. között lehet benyújtani!

Az elvárt önerő mértéke 10%.

A pályázatok beadásának napjáig, a pályázónak egyszeri pályázati díjat kell megfizetnie, melynek összege 2.000,- Ft. (A 2017. évi működési pályázatok kapcsán befizetett pályázati díj a szakmai pályázatok benyújtására is feljogosít.)

A pályázatok dokumentációja a civil.info.hu/palyazatok oldalon érhető el. 

 

« Visszalépés
EXP