Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

3

4

5

6

7

9

10

11

13

14

17

18

19

23

24

26

27

28

30

31

 

 

 

MUNKATÁRSAT KERESÜNK!

2016.06.15.

Egyesületünk felvételt hirdet 1 fő közösségi munkás (általános irodai adminisztrátor) munkakör betöltésére.

A foglalkoztatás a Nemzeti Művelődési Intézettel kötött megállapodás alapján, a kulturális közfoglalkoztatási program keretében történik.

Ellátandó feladatkörök:

  • ügyfélszolgálat koordinációja (telefonok kezelése, üzenet átadás - átvétel, időpontegyeztetés személyes konzultációkra),
  • postázás, iktatás,
  • fórumok szervezésével kapcsolatos feladatok (helyszín foglalás stb.),
  • képzettségtől, képességtől és megegyezéstől függően további adminisztrációs és szakmai feladatok (pénzügy, kommunikáció, pályázatkezelés), mely jó lehetőség szakmai tapasztalatszerzésre!

A munkakör betöltéséhez legalább középiskolai érettségi, vagy az NMI által elismert szakképesítés szükséges, a felsőfokú végzettség előnyt jelent.

Jelentkezni kizárólag e-mail-ben, fényképes és telefonos elérhetőséget tartalmazó önéletrajzzal lehet, melyet a zsurzsucze@invitel.hu címre kérünk megküldeni. A megadott elérhetőségeken minden jelentkezőnek visszajelzést küldünk a továbbiak (interjú, közvetítő lap aláírása stb.) ügyében.

A munkakör azonnal betölthető, a munkavégzés helye az Egyesület Békéscsaba, Mednyánszky u. 2. I/10. szám alatti irodája, munkaidő napi 8 óra. A foglalkoztatás 2017. február 28-ig tart.

Bérezés a közfoglalkoztatási program szabályai szerint szakképzetlen munkavállaló (érettségizett) esetén bruttó 79.155,- Ft, szakképzett munkavállaló (szakképesítés, diploma) esetén bruttó 101.480,- Ft. Szükség esetén a helyközi tömegközlekedést a jogszabályokban meghatározott mértékig térítjük.
 

« Visszalépés
EXP