Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

1

2

3

4

6

7

10

16

17

20

21

23

24

30

 

 

 

NYILVÁNOS EGYEZTETÉSSEL INDUL A STRATÉGIA FELÜLVIZSGÁLATA

2011.02.14.

A Körösök Völgye Akciócsoport Np. Kft-nek 2011. február 7. és 2011. április 20. között adott a lehetőség (mely egyben kötelezettség is!) arra, hogy számba vegye 2008-ban elfogadott Stratégiája eddigi eredményeit, s hogy beépítse az azóta végbement gazdasági, társadalmi változások, valamint a LEADER program végrehajtására vonatkozó egyéb feltételek módosulása miatt indokolt változtatásokat.

Alkalom nyílik tehát arra, hogy pótoljuk az eddigi hiányosságokat, pontosítsuk az elképzeléseket, feltárjuk az új lehetőségeket! Ehhez nélkülözhetetlen a Tagság és a térségi szereplők tevékeny részvétele!

A munkát indító megbeszéléssel kezdjük, melyre 2011. február 17-én (csütörtök) du. 16 órától kerül sor a Szarvasi Polgármesteri Hivatal nagytermében (5540 Szarvas, Szabadság u. 25-27.).

A megbeszélés témái:
  • a Stratégia eddigi eredményeinek értékelése, a korábban elfogadott megoldási javaslatok korrigálása, szükség esetén új célkitűzések, intézkedések megfogalmazása;
  • tervezői csoport tagjainak megválasztása;
  • projekt ötletek gyűjtése.
A megalapozott döntések meghozatalához az Akciócsoport tagjainak legalább 25% -ának megjelenése szükséges, ezért kérjük, ha tehetik személyesen vagy meghatalmazott révén vegyenek részt a megbeszélésen, osszák meg velünk véleményüket, javaslataikat!

Az Önök által támogatásra érdemesnek tartott ötleteket a mellékelt adatlapon kifejtve juttathatják el a munkaszervezethez akár a megbeszélésen, akár a későbbiekben személyesen vagy postán. (Az adatlap sokszorosítható, így több tervüket is megoszthatják velünk.)

A Helyi Vidékfejlesztési Stratégia felülvizsgálattal kapcsolatos valamennyi technikai információ, szakmai háttéranyag, aktuális hír és tudnivaló megtalálható a DOKUMENTUMTÁR-ban.

                 
                    Meghatalmazás minta                                             Projekt-adatlap


« Visszalépés
EXP