Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

3

4

5

6

7

9

10

11

13

14

17

18

19

23

24

26

27

28

30

31

 

 

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - A „MAGYAR KÉZMŰVES REMEK” ELISMERŐ CÍM ELNYERÉSÉRE

2009.10.27.

Ezúton ajánljuk a kedves érdeklődők figyelmébe a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által meghirdetett pályázati felhívást a „MAGYAR KÉZMŰVES REMEK” elismerő cím elnyerésére.

A pályázat célja:
•    A magyar kézművesség múltból hozott modern értékeinek elismerése.
•    Egy-egy tájegység, kisrégió egyedi arculatára jellemző termékek bemutatása, a hazai és külföldi fogyasztók orientálása.
•    A magyar vállalkozói kultúra elmélyítése és a piaci helyzetének javítása azáltal, hogy a magyar kézművesség a turizmus adottságaira épülve a hagyományos iparágak megőrzésével, esetleg bemutatásával a régió turisztikai kínálatát gazdagítsa és bővítse.

A pályázat beadására jogosultak: Pályázhat minden természetes és jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, egyéni vállalkozó, művészi kézműves, iparművész, aki/amely pályázatban kiírt terméket állít elő.

Pályázatban részt vevő termék: a pályázaton minden, a pályázat témaköreinek megfelelő késztermékkel részt lehet venni, amelyek Magyarországon készültek és kerülnek forgalmazásra.

A pályázatok benyújtási határideje: 2009. december 15.

A pályázat nevezési díja:
•    a kereskedelmi és iparkamara tagjainak 5.000,- Ft + áfa,
•    más pályázóknak 10.000.-Ft + áfa,
amelyet benyújtott pályázatonként kell fizetni a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara számlájára átutalással vagy postai csekken. További tudnivalók a pályázati adatlapon találhatók.

A bírálóbizottság által a legkiemelkedőbbnek ítélt termékek/termékcsoportok elnyerik a „MAGYAR KÉZMŰVES REMEK” elismerő címet, amelyet a cím emblémájával díszített kitüntető oklevél tanúsít.
A díjazott terméken/termékcsaládon elhelyezhető az elismerő cím elnyerését tanúsító „MAGYAR KÉZMŰVES REMEK” lógóval ellátott ismertető kártya, amelynek üres nyomdakész formáját CD-n a díjazott termék készítője megkapja.

A pályázati felhívás és az űrlap letölthető a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara honlapjáról www.mkik.hu vagy igényelhető a Közgazdasági Igazgatóságán és a területi kereskedelmi és iparkamarák irodáiban.

A pályázattal kapcsolatban felvilágosítást nyújtanak a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Közgazdasági Igazgatósága (telefon: 474-51-91; fax: 474-51- 97.), valamint a területi kereskedelmi és iparkamarák.

Pályázati adatlap

Pályázati felhívás_
« Visszalépés
EXP