Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

3

4

5

6

7

9

10

11

13

14

17

18

19

23

24

26

27

28

30

31

 

 

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - A HAGYOMÁNYOK-ÍZEK-RÉGIÓK (HÍR) VÉDJEGY HASZNÁLATI JOGÁNAK ELNYERÉSÉRE

2009.09.09.

Ezúton ajánljuk a kedves érdeklődők figyelmébe az Agrármarketing Centrum által kiírt pályázati felhívást HÍR (Hagyományok-Ízek-Régiók ) védjegy használati jogának elnyerésére.

A pályázat célja: A HÍR védjegy használati jogának elnyerésével a hagyományos és tájjellegű mezőgazdasági termékeink és élelmiszereink ismertségének növelése, az ilyen termékeket gyártók piaci lehetőségeinek bővítése, valamint a Hagyományok Ízek Régiók gyűjtemény hasznosításának és bővítési lehetőségének megteremtése.

A pályázat beadására jogosultak: Olyan termelők, előállítók, vagy olyan csoportosulások (közösségek, civil szervezetek, szakmai érdekképviseletek stb.), amelyeknek tagjai a HÍR gyűjteményben szereplő vagy a HÍR gyűjtemény követelményrendszerének megfelelő hagyományos és tájjellegű mezőgazdasági terméket vagy élelmiszert állítanak elő.

A pályázatok beérkezésének határideje: 2009. október 30.

Az eredményes pályázó a pályázati felhívásnak megfelelő termék(ek) esetében jogosulttá válik a HÍR védjegynek az általa előállított terméken, annak csomagolásán, illetve a kapcsolódó reklámanyagokon való feltüntetésére, valamint az AMC közösségi marketing programjában szerveződő HÍR kiállítások/rendezvények/értékesítés-ösztönző akciók alkalmával a termékeivel történő bemutatkozásra, bizonyos esetekben termékei árusítására.

A pályázati felhívás teljes szövegét, valamint a kapcsolódó pályázati dokumentációt az alábbi helyről érhető el: http://www.amc.hu/hu/node/594

A pályázattal kapcsolatban felvilágosítást ad: Kutasy Gabriella - Agrármarketing Centrum Tel: 06-1-450-8850
« Visszalépés
EXP