Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

3

4

5

6

7

9

10

11

13

14

17

18

19

23

24

26

27

28

30

31

 

 

 

PROJEKTÖTLET GYŰJTÉS

2013.03.14.

2013 nyarától az önkormányzatok, civil szervezetek és vállalkozások, de akár a magánszemélyek számára is ismét elérhetővé válnak az EMVA LEADER Program pályázatai, mely segítségével a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák megvalósítására igényelhető támogatás.

Tekintettel arra, hogy a térség gazdasági-társadalmi környezete bizonyos időközönként változik, és hogy a korábban felhasznált támogatások révén már értékelhető eredményekkel és tapasztalatokkal rendelkezünk (milyen ütemben haladnak a komplex beruházási tervek, milyen területen van még releváns fejlesztési igény, és hol, milyen célra nem érdemes forrást elkülöníteni stb.), az új LEADER pályázati felhívás meghirdetése előtt idén is felülvizsgáljuk és aktualizáljuk a Körösök Völgye Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájának LEADER Tervét, mely a későbbiekben támogatható célkitűzések és intézkedések alapját képezi majd. (A felülvizsgálat folyamatáról és az „új” Stratégiáról weboldalunkon folyamatosan tájékoztatást adunk a későbbiekben.)

E munka részeként szeretnénk újra feltérképezni a helyi szereplők fejlesztési elképzeléseit (azon túl persze, hogy az évek során folyamatosan „gyűjtöttük” az igényeket), hogy amennyiben azok a Stratégia koncepciójával és jövőképével összhangban állnak, és a rendelkezésünkre álló forráskeret engedi, lehetőséget teremtsünk megvalósításukra.

Ezúton kérjük tehát a helyi szereplőket, amennyiben van a térség vidékfejlesztési programja keretében megvalósítani tervezett ötletük, fejlesztési elképzelésük, konkrét beruházási tervük, vagy akár csak véleményük, javaslatuk a Stratégiát illetően, az alábbiakban letölthető adatlap kitöltésével és visszaküldésével osszák azt meg velünk.

Az adatlapokat és az egyéb észrevételeket 2013. április2-ig várjuk a 06-66-430-355-ös fax számon, a korosokvolgye@invitel.huemail címen vagy a Békéscsaba, Mednyánszky u. 2. I/10. szám alatti ügyfélszolgálaton. Az adatlapokon megadott adatokat bizalmasan kezeljük.

Kérdésesetén forduljanak hozzánk bizalommal!

projektotlet_adatlap
« Visszalépés
EXP