Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

3

4

5

6

7

9

10

11

13

14

17

18

19

23

24

26

27

28

30

31

 

 

 

Tájékoztatás bejelentési kötelezettségről

2010.03.31.

Ezúton szeretnénk felhívni Kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy a 122/2009. (IX.17.) FVM rendelet 2.§ (1) bekezdés s) pontja szerinti LEADER Pályázati felhívás 8.6. pontja értelmében az EMVA LEADER - Rendezvény jogcímre pályázatot benyújtott ügyfelek kötelesek a rendezvény témáját, helyszínét és időpontját a rendezvény megvalósítási időpontját megelőző 30. napig az illetékes LEADER HACS honlapján közzé tetetni, valamint a meghívót és a meghirdetés dokumentációját az illetékes MVH kirendeltségnek megküldeni.
 
A fent hivatkozott Pályázati felhívás 9.12. pontja értelmében az EMVA LEADER - Képzés jogcímre pályázatot benyújtott ügyfelek kötelesek a képzés témáját, helyszínét és időpontját a képzés megvalósítási időpontját megelőző 15. napig az illetékes LEADER HACS honlapján közzé tetetni, valamint a képzés kezdő időpontját a résztvevők valamint az illetékes MVH kirendeltségnek megküldeni.
 
Tekintettel arra, hogy a pályázat befogadását követően a tevékenységek megkezdhetők, a bejelentési kötelezettségnek - függetlenül attól, hogy támogatási határozattal rendelkeznek-e vagy sem - eleget kell tenniük, ha a későbbiekben elnyert támogatást igénybe kívánják venni!
 
A rendezvények/képzések Körösök Völgye Akciócsoport Nonprofit Kft. honlapján történő megjelentetését írásban, a program tematikáját, helyszínét és időpontját tartalmazó rövid leírás egyidejű megküldésével igényelhetik. Az adatok www.korosokvolgye.hu weboldalon történő megjelentetésének időpontja a kérelem Társaságunkhoz beérkezésének napja.
 
Amennyiben a fentiekkel kapcsolatosan kérdésük, kérésük lenne, elérhetőségeinken keressenek meg bennünket!
« Visszalépés
EXP