Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

3

4

5

6

7

9

10

11

13

14

17

18

19

23

24

26

27

28

30

31

 

 

 

TANULMÁNYI KIRÁNDULÁS AUSZTRIÁBA - BETELT!

2015.07.13.

A Körösök Völgye Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület 2015. szeptember 16-18. között szakmai kirándulást szervez az ausztriai Vulkanland régióba, Feldbach és környékére.


A tanulmányút célja általánosságban a kapcsolatépítés és tapasztalatcsere, az ún. CCC (Cultural Capital Counts – a kulturális erőforrások tőkésítése) módszer megismerése, direkt módon a helyi termékek előállítása/helyi termékek értékesítése a falusi turizmusban/falusi turizmus/együttműködés témában fellelhető jó gyakorlatok megismerése projektlátogatások és konzultáció révén.


A részletes program magyar és angol nyelven a mellékletben található.


A tanulmányúton a Körösök Völgye Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület illetékességi területén működő 18, a vidékfejlesztésben érintett helyi szereplő, illetve helyi szereplő képviselője vehet részt, a jelentkezések elfogadásának sorrendjében.


A részvétel ingyenes, azonban a jelentkezőknek a részvételi költséget előfinanszírozási díjként a megjelölt valutában az Egyesület pénztárába be kell fizetniük. Az előfinanszírozási díj összege 250 euro és 32 000 Ft, mely tartalmazza az utazást autóbusszal, 2 éjszaka szállást reggelivel a feldbachi Hotel Lava Inn szállodában, a szakmai programot, valamint 2 ebédet és 2 vacsorát, továbbá a tolmácsolás szolgáltatást.


Az előfinanszírozási díj nem tartalmazza az utazás első napján a reggeli és ebéd, valamint az utolsó napon a vacsora költségét, és a riegersburgi várba szóló belépő díját (~15 €). Valamennyi résztvevő maga gondoskodik az utazási biztosításáról és egyéb, magán célú kiadásairól, továbbá a résztvevőket terheli az előfinanszírozási díj visszafizetésével összefüggésben esetlegesen felmerülő árfolyamveszteség is.


Az előfinanszírozási díj összegét pontosan kérjük befizetni, pénzváltásra nincs lehetőségünk, illetve átutalást nem tudunk fogadni. A befizetés tervezett időpontját kérjük, az Egyesület munkatársaival előzetesen egyeztetni szíveskedjenek.


A résztvevő különleges étrend (pl. vegetariánus, lisztérzékeny stb.) igényét a jelentkezési lapon köteles jelezni, ellenkező esetben ellátását nem tudjuk biztosítani.


A szállodai elhelyezés 2 ágyas szobákban történik.


A jelentkezések elfogadásának feltétele az aláírt jelentkezési lap és megállapodás 2-2 eredeti példányának beérkezése az Egyesület munkaszervezeti irodájába, valamint az előfinanszírozási összeg befizetése az Egyesületi pénztárba.


A jelentkezési határidő 2015. augusztus 24. (hétfő). A jelentkezések elfogadásánál 2015. július 31-ig kizáró tényezőt jelent, ha a jelentkező az Egyesület által 2014. októberben szervezett kiránduláson már részt vett. 2015. július 31. napját követően a formai szempontból érvényes jelentkezések a még rendelkezésre álló szabad helyekre korlátozás nélkül elfogadásra kerülnek.


A jelentkezések elfogadásáról az Egyesület munkaszervezete elektronikus levél formájában küld visszaigazolást, a megadott e-mail címen, továbbá a tanulmányúttal kapcsolatos minden további információt elektronikus levél útján juttat el a résztvevőkhöz. A megállapodás 1 eredeti példányát postai úton juttatjuk vissza.


A részvétel és az előfinanszírozási díj visszautalásának feltétele a tanulmányutat követően megtartandó értékelő fórumon történő megjelenés és részvétel.


Az előfinanszírozási díj visszautalása a 30/2012. (III.24.) VM rendelet 8.§ (7) bekezdés e) pontja, a 11.§ (5) bekezdés b) pontja és a 23/2007. (IV.17.) FVM rendelet 20.§ (5) bekezdésében foglaltak figyelembe véve történik. Az előfinanszírozási díj visszautalásának várható időpontja 2016. február vége. Az előfinanszírozási díjat az Egyesület átutalással utalja vissza a résztvevő által a jelentkezési lapon megadott bankszámlaszámra. Amennyiben a résztvevő számlaszáma megváltozik, a résztvevő arról az Egyesületet köteles tájékoztatni. A tévesen megadott számlaszámra történő utalásért az Egyesület nem felelős.


Az előfinanszírozási díj forintban kerül visszautalásra, az euro átváltási árfolyam a tanulmányút során felmerült, euroban fizetett számla vagy számlák teljesítési napját megelőző tárgyhónap utolsó napján (2015. augusztus 31.) érvényes Magyar Központi Bank középárfolyamán történik.


Elfogadott és visszaigazolt jelentkezés esetén az előfinanszírozási díjat az Egyesület a résztvevő utazástól történő elállása miatt nem utalja vissza. A visszaigazolt jelentkezés más, a részvételi feltételeknek megfelelő és azokat elfogadó résztvevő nevére egy alkalommal, legkésőbb 2015. szeptember 4-ig módosítható, az eredeti és új résztvevő által aláírt nyilatkozat, és új megállapodás benyújtásával.


További információ Zsurzsucz Edina Klaudia munkaszervezet-vezetőtől kérhető a zsurzsucze@invitel.hu címen vagy a 06-20-501-0143-as telefonszámon.

 

Tanulmányút_2015program

Jelentkezési lap és nyilatkozat

Megállapodás

 

 

 

 

 

 

 

 

« Visszalépés
EXP