Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

3

4

5

6

7

9

10

11

13

14

17

18

19

23

24

26

27

28

30

31

 

 

 

TANULMÁNYI KIRÁNDULÁS AUSZTRIÁBA

2014.08.28.

A Körösök Völgye Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület 2014. október 14 – 17. között szakmai kirándulást szervez az ausztriai Vulkanland régióba, Feldbach és környékére.

 


A tanulmányút célja általánosságban a kapcsolatépítés és tapasztalatcsere, az ún. CCC (Cultural Capital Counts – a kulturális erőforrások tőkésítése) módszer megismerése, direkt módon a helyi termékek előállítása/helyi termékek értékesítése a falusi turizmusban/falusi turizmus/együttműködés témában fellelhető jó gyakorlatok megismerése projektlátogatások és konzultáció révén.


A tanulmányút részletes programja magyar és angol nyelven a mellékletben található.


A tanulmányúton a Körösök Völgye Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület tagjai, ill. tagszervezetének tagjai közül 26 fő vehet részt. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk el, és igazoljuk vissza.


A részvétel ingyenes, azonban a jelentkezőknek a részvételi költséget előfinanszírozási díjként a megjelölt valutában az Egyesület pénztárába be kell fizetniük. Az előfinanszírozási díj összege 355 euro és 35 000 Ft, mely tartalmazza az utazást autóbusszal, 3 éjszaka szállást reggelivel a feldbachi Hotel Lava Inn szállodában, a szakmai programot, valamint 3 ebédet és 3 vacsorát, továbbá a tolmácsolás szolgáltatást. (Az ételérzékenységben, allergiában szenvedők külön ellátását sajnos nem áll módunkban biztosítani. Az előfinanszírozási díj összegét pontosan kérjük befizetni, pénzváltásra nincs lehetőségünk.)


Az előfinanszírozási díj nem tartalmazza az utazás első napján a reggeli és ebéd, valamint az utolsó napon a vacsora költségét, és a Kornberg Kastélyba szóló belépő díját (~15 €). Valamennyi résztvevő maga gondoskodik az utazási biztosításáról és egyéb, magán célú kiadásairól, továbbá a résztvevőket terheli az előfinanszírozási díj visszafizetésével összefüggésben esetlegesen felmerülő árfolyamveszteség is.


A jelentkezések elfogadásának feltétele az aláírt jelentkezési lap és megállapodás 2-2 eredeti példányának beérkezése az Egyesület munkaszervezeti irodájába, valamint az előfinanszírozási összeg befizetése az Egyesületi pénztárba!


A jelentkezési határidő 2014. szeptember 29. (hétfő).


A jelentkezések elfogadásáról az Egyesület munkaszervezete elektronikus levél formájában küld visszaigazolást, a megadott e-mail címen, továbbá a tanulmányúttal kapcsolatos minden további információt elektronikus levél útján juttat el a résztvevőkhöz. A megállapodás 1 eredeti példányát postai úton juttatjuk vissza.


Fentieken túl a részvétel és az előfinanszírozási díj visszautalásának feltétele a tanulmányutat követően megtartandó értékelő fórumon történő megjelenés és részvétel.


Az előfinanszírozási díj visszautalása a 30/2012. (III.24.) VM rendelet és a 23/2007. (IV.17.) FVM rendelkezéseit figyelembe véve történik. Az előfinanszírozási díj visszautalásának várható időpontja 2015. március vége. Az előfinanszírozási díjat az Egyesület átutalással utalja vissza a résztvevők által a jelentkezési lapon megadott bankszámlaszámra. Amennyiben a részt vevő számlaszáma megváltozik, a résztvevő arról az Egyesületet köteles tájékoztatni. A tévesen megadott számlaszámra történő utalásért az Egyesület nem felelős.


Az előfinanszírozási díj forintban kerül visszautalásra, az euro átváltási árfolyam a tanulmányút során felmerült, euroban fizetett számla vagy számlák teljesítési napját megelőző tárgyhónap utolsó napján érvényes Magyar Nemzeti Bank középárfolyamán történik.


Elfogadott és visszaigazolt jelentkezés esetén az előfinanszírozási díjat az Egyesület nem utalja vissza! A visszaigazolt jelentkezés más, a részvételi feltételeknek megfelelő és azokat elfogadó részt vevő nevére egy alkalommal, legkésőbb 2014. október 3-ig módosítható, a régi és új résztvevő által aláírt nyilatkozat, és új megállapodás benyújtásával.


További információ Zsurzsucz Edina Klaudia munkaszervezet-vezetőtől kérhető a zsurzsucze@invitel.hu címen vagy a 06-20-501-0143-as telefonszámon.

 

adat/htmlfiles/Program.pdf

adat/htmlfiles/Jelentkezesi_lap_word.doc

adat/htmlfiles/Megallapodas.doc
 

« Visszalépés
EXP