Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

1

2

3

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

Tanulmány véleményezésre

2009.12.01.

Kedves Olvasó!

A Körösök Völgye Akciócsoport Nonprofit Kft. "Sokszínű természet, sokszínű társadalom a Körösök Völgyében" c. Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájának kiemelt prioritása a helyi turizmus ágazat fejlesztése.
 
A helyi természeti (Körösök és azok holtágai, természetvédelmi területek, melyek a Körös Maros Nemzeti Park részei, vízi – és szárazföldi túraútvonalak, Arborétum, termálvíz stb.) és kulturális (épített örökség, országos és nemzetközi szintű gasztronómiai fesztiválok) értékekre alapuló turisztikai beruházásokra, szálláshelyek kialakítására, szolgáltatások mennyiségi és minőségi fejlesztésére az ÚMVP III. tengelye keretében elérhető forrás több mint 40%-a áll rendelkezésre. Az ÚMVP IV. LEADER tengelye keretében elérhető támogatási összegből a Stratégia szintén jelentős mértékben kívánja támogatni a fent említett beruházásokat kiegészíteni képes fejlesztéseket, főként az ágazatban érintett szereplők közötti együttműködések létrejöttét, egységes kínálati csomag és marketing stratégia kidolgozását.

Az Akciócsoport munkaszervezete a HVS keretében a helyi turisztikai ágazat fejlesztésére rendelkezésre álló, közel 2,4 millió euro támogatási forrás hatékony felhasználása érdekében a térség vonzerőleltárának aktualizálása, az ágazatban érintett szereplők felkutatása és helyzetelemzés témában az alábbiakban letölthető vázlat alapján 2009. augusztusában megbízást adott a "Turisztika, mint kitörési lehetőség az Akciócsoport területén" c. tanulmány elkészítésére.

Az elemzés törzsszövege elkészült, a dokumentum véglegesítése előtt azonban mindenképpen szeretnénk, ha a térség szereplői megismernék annak tartalmát, mondanivalóját, s megosztanák velünk véleményüket, hogy azokat szükségképpen be tudjuk illeszteni az anyagba.
 
Erre való tekintettel Kérjük Önt, hogy a hivatkozott vázlatot figyelembe véve a lenti Tanulmányról alkotott véleményét, észrevételeit, javaslatait szíveskedjen részünkre írásban megküldeni legkésőbb 2009. december 13-án (vasárnap) du. 14 óráig az alábbi elérhetőségek valamelyikére.

Fax: 66/430-355;
E-mail: zsurzsucze@invitel.hu; korosokvolgye@invitel.hu
Honlap:www.korosokvolgye.hu/forum

Észrevételeit személyesen is átadhatja részünkre az 5600 Békéscsaba, Mednyánszky u. 2. I/10. szám alatti ügyfélszolgálati irodánkban.

Segítő együttműködésüket előre is köszönjük!


TANULMÁNY

VAZLAT
« Visszalépés
EXP