Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

3

4

5

6

7

9

10

11

13

14

17

18

19

23

24

26

27

28

30

31

 

 

 

Turisztikai tanulmány

2009.09.08.

A Körösök Völgye Non-profit Kft., mint a Körösök Völgye Helyi LEADER Akciócsoport vezető szervezete vidékfejlesztési tervében kiemelt fejlesztési célként fogalmazta meg a turizmus fejlesztését.

A kistérségben található számos turisztikai vonzerő erre remek fejlesztési lehetőséget biztosít. Sajnos ezek egy része jelenlegi állapotában nem kellően ismert vagy még nem illetve csak részben kihasznált.

Annak érdekében, hogy az akciócsoport profitálni tudjon a természeti, épített vagy kulturális örökségéből, a non-profit kft. vezetősége elhatározta, hogy pályázatos forrásainak jelentős részét a turisztikai célú fejlesztések számára irányozza elő. A fejlesztések megalapozottsága érdekében elengedhetetlenné vált, hogy összegyűjtsük, rendszerezzük az akciócsoporthoz tartozó települések (Békés, Békéscsaba, Békésszentandrás, Csabacsűd, Csárdaszállás, Doboz, Gyomaendrőd, Hunya, Kamut, Kardos, Kétsoprony, Kondoros, Mezőberény, Murony, Örménykút, Szarvas, Tarhos,Telekgerendás) lehetséges turisztikai vonzerőit, a turisztikához kapcsolódó szolgáltatókat és szolgáltatásokat.

A gyűjtőmunka eredményét egy tanulmány formájában tesszük közzé, amely egyrészt turisztikai vonzerő leltárként szolgál, másrészt rendszerezi és katalogizálja a kistérségben lévő szolgáltatókat, harmadrész pedig a térség turisztikai jövőjére vonatkozó fejlesztési célokat tár(hat) fel.

Kérjük, hogy a letölthető adatlapot és kérdőívet kitöltve postafordultával juttassa vissza az akciócsoport címére.  (Körösök Völgye Akciócsoport Nonprofit Kft. 5600 Békéscsaba, Pf.: 142.)

Az akciócsoport turisztikai értékeinek számbavétele majd a turisztikában rejlő lehetőségek kihasználása és a LEADER program sikeres lebonyolítása közös érdekünk kell, hogy legyen, ezért segítségére és együttműködésére feltétlen számítunk.
Kérjük, kísérje figyelemmel honlapunkon megjelenő tájékoztatóinkat, híreinket.

A sikeres együttműködésben bízva:

Köszönettel:

    Debreceni Lajos
       ügyvezető

Adatlap                                       Kérdőív

« Visszalépés
EXP