Eseménynaptár:

H

K

S

C

P

S

V

3

4

5

6

7

9

10

11

13

14

17

18

19

23

24

26

27

28

30

31

 

 

 

UTAZÁS 2010 - 33. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás és II. Európai LEADER Expo

2010.02.19.

2010. március 5.-7 között ismét megnyitja kapuit a Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás. A rendezvénnyel egy időben rendezik meg a II. Európai Leader Expo - "Falu a városban" című szakkiállítást,  melyen a  Körösök Völgye Akciócsoport is képviselteti magát. A kiállítás tavalyi több mint 60.000 fős látogatottságából   adódóan idén is jó lehetőség nyílik a turisztikai szolgáltatók bemutatkozására, valamint a jellegzetes helyi termékek megjelenésére.

Az Akciócsoport munkaszervezete vállalná, hogy saját költségén, a térség  nagyszerű helyi termékeit (kézműves és iparművészeti termékek), gasztronómiai ajánlatait (sajtok, mézek, kolbászok, húskészítmények, pálinkák stb.) és kulturális hagyományait a kiállítás keretein belül bemutatja a nagyközönség számára.

Várjuk mindazon kézművesek, szolgáltatók jelentkezését, akik szeretnék, hogy a rendezvényen termékeik kiállításra kerüljenek,  vagy tablók, kiadványok, prospektusok útján megjelennének.  A kiállítási tárgyakat, átadás-átvételi jegyzőkönyv ellenében lehet leadni személyesen az akciócsoport ügyfélszolgálati irodájában (Békéscsaba, Mednyánszky u. 2. 1/10.). E termékeket az eseményt követően visszaszolgáltatjuk.

Amennyiben nincs lehetőségük Békéscsabára beszállítani e tárgyakat, azokért a munkaszervezet egyeztetés szerint elmegy. Fontos, hogy a kiállítani kívánt termékek jól beazonosíthatóak legyenek. Minden termék mellé kerüljön névjegykártya, prospektus, vagy kiadvány (lehetőség szerint nagy példányszámban) amin szerepel a termék készítőjének neve, illetve elérhetősége, hogy az azok iránt érdeklődők a későbbiekben is megtalálhassák a nekik tetsző termékeket.

A kiállítás időpontjának közelsége miatt a kiállítási tárgyak leadásának legkésőbbi időpontja 2010. február 26. 12 óra.

Kérdéseivel, kéréseivel személyemet keresheti a 66/430-355 és a 20-501-0143-as telefonszámokon, vagy az apati@invitel.hu címen.

A II. Európai Leader Expo-ról bővebben a www.magyarleaderszovetseg.hu   oldalon olvashat. 
« Visszalépés
EXP