2012.08.08.
Az EMVA LEADER jogcím Közösségi terek kialakítása és funkcionális hasznosítása célterület keretében támogatott Közösségi Misszió 2012. szeptember 8-án "Nagyapáink ételei, helyi alapanyagokkal - a 21. században" címmel szervez gasztronómiai napot Kondoroson.
A bárki által látogatható rendezvénynek az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásával megvalósult, kemencével felszerelt kerti pavilon ad helyet. A program keretében a helyi kistermelők termékeinek bemutatására és értékesítésére adnak lehetőséget, egybekötve a jellegzetesen helyi, hagyományos vendégcsalogató ételek készítésével és interaktív beszélgetéssel az étkezési, főzési szokásokról. A szervezőket az egyik helyi étterem elismert főszakácsa segíti a lebonyolításban, akivel a különböző korok gasztronómiai világába barangolhatnak az érdeklődők.
A bárki által látogatható rendezvénynek az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásával megvalósult, kemencével felszerelt kerti pavilon ad helyet. A program keretében a helyi kistermelők termékeinek bemutatására és értékesítésére adnak lehetőséget, egybekötve a jellegzetesen helyi, hagyományos vendégcsalogató ételek készítésével és interaktív beszélgetéssel az étkezési, főzési szokásokról. A szervezőket az egyik helyi étterem elismert főszakácsa segíti a lebonyolításban, akivel a különböző korok gasztronómiai világába barangolhatnak az érdeklődők.
A program időpontja: 2012. szeptember 8., de. 9 órától egész nap
A program helyszíne: 5553 Kondoros, Deák Ferenc u. 12.
A program helyszíne: 5553 Kondoros, Deák Ferenc u. 12.